Eerste thuis onderuit

Op een mooie nazomerse middag op sportpark De Woerd stond er voor beide ploegen veel belang op het spel FC Driebergen om de eerste overwinning te behalen en de tegenstander DOSC om zich bij de bovenste  2 te plaatsen.

In een zeer aantrekkelijke 1e helft was het de thuisclub die direct van af de aftrap de aanval koos, vooral het eerste kwartier een paar kleine kansen kreeg maar zoals ook in de voorgaande 3 wedstrijden breekt het scorend vermogen en een beetje geluk de ploeg op.
heel voorzichtig begaf DOSC zich naar voren en dat ledde in de 30e minuut tot de 0-1 een mooie solo van hun topscorer Rodnay v/h Klooster.

Dat was even een domper maar zowel Kevin Dame als Koen van Dijk hadden de gelijkmaker op hun schoen maar faalde op het juiste moment.
Een zware domper was het dat net voor de pauze 45e minuut in een onoverzichtelijke situatie DOSC op 0-2 kwam door Boy v Amerongen. RUST dus 0-2

Een meer risico nemend FC Driebergen kwam goed uit de startblokken en met veel inzet probeerde men snel de aansluit treffer te maken maar dat liet op zich wachten pas op het einde van de wedstrijd door aanvoerder Paul van Hofwegen die de strafschop feilloos in schoot.1-2
De toeschouwers gingen er nog even goed voor zitten om de 4 minuten blessure tijd de verdiende gelijkmaker toe te juichen maar het gevaar kwam van de andere kant ,het met veel risico voetballend FC Driebergen kreeg de kous op de kop en het was DOSC die er 1-3 van maakte en dropen de spelers van de thuisclub met gebogen hoofden van het veld.

Het jammere van deze wedstrijd was dat FC Driebergen een hele goede wedstrijd speelde en dan is het dubbel jammer dat het zo afloopt.
volgende week weer een thuiswedstrijd tegen de onderste ploeg Kockengen dus een zeer belangrijke om de eerste punten in Driebergen te houden aanvang 14.30