Even voorstellen… Denise Lindhout!

Paul Brink Advies

Denise Lindhout is voor vele volgers van de club geen onbekende. Zo is zij al een lange periode verbonden aan de vereniging als voetbalster, trainster en vrijwilligster. Het organiseren van toernooien voor verschillende leeftijden doet zij al enige tijd voor de club. Sinds november 2022 is Denise Lindhout toegetreden tot het bestuur van FC Driebergen als verantwoordelijke voor de evenementen. Wij stellen haar graag even aan u voor…

Stel jezelf eerst even voor…
‘’Denise Lindhout (38 jaar) geboren en getogen in Driebergen. Samen met mijn vriend Ruud en onze zoon Vince van 10 jaar vormen wij ons gezin.’’

Wat doe je in het dagelijkse leven?
‘’Ik werk inmiddels 21 jaar bij de ‘buren’ de Landelijke Eenheid. De veelzijdigheid, de uiteenlopende uitdagingen waar de politie voor staat en de essentiële rol die de politie vervult in onze maatschappij, spreken mij heel erg aan. Ik heb dan ook al veel mooi dingen mogen doen.’’

Op welke wijze ben je verbonden met FC Driebergen?
‘’Sportpark De Woerd voelt voor mij als thuiskomen. Mijn broertjes zijn gestart bij CDN toen zij een jaar of 6 waren. Zelf ben ik vanaf mijn 10e begonnen met voetballen bij Jonathan. Na een aantal jaren bij Jonathan te hebben gevoetbald, heb ik de overstap gemaakt naar SV Saestum, waarna ik daarna toch bij CDN ben geland.

Hier heb ik onder Teus van Rhenen en drietal jaar mogen voetballen. Vervolgens heb ik nog een aantal jaar bij Bunnik ’73 gevoetbald en daarna ben ik de zaal ingegaan. Dit was niks voor mij, ik mistte het veld. Inmiddels stond ik ook weer vaker op het veld van FC Driebergen omdat mijn zoon ook was gaan voetballen en ik zo nu en dan mocht ondersteunen bij de training. Ik merkte dat ik het leuk vond om training te geven en te coachen dus ben ik de JVTC-cursus gaan doen. Inmiddels ben ik voor het 3e jaar circuittrainer bij de pupillen en coach van de JO11-2.‘’

Wat betekent voetbal voor jou?
‘’Het 7×7 concept was inmiddels in het leven geroepen, wat voor mij een uitkomst was. Eén keer per week trainen en zo nu en dan een wedstrijd. Ik kon het veld weer op. Het coachen, training geven en voetballen doe ik inmiddels een drietal jaar. Daarbij heb ik binnen de club reeds een aantal leuke activiteiten en toernooien mogen organiseren, iets waar ik blij van wordt en energie van krijg.’’

Wat hoop je te bereiken als bestuurslid van FC Driebergen?
‘’Allereerst voel ik me zeer vereerd dat ik vanaf volgend seizoen als bestuurslid evenementen mag plaatsnemen binnen ons bestuur. Op deze manier kan ik nog meer mijn steentje bijdrage aan de ‘derde helft’, welke in mijn ogen net zo belangrijk is als de activiteiten op het veld. Ik wil er dan ook voor zorgen dat er voor alle leeftijden net zoveel aandacht is naast het veld en hierbij leuke activiteiten organiseren.‘’

Wil je verder nog iets kwijt aan iedereen die de club een warm hart toedraagt?
‘’Mochten er al leuke ideeën zijn voor evenementen binnen de vereniging, schroom niet en deel ze. Ik zie en spreek jullie graag op het sportpark.‘’