Thesio ICT Professionals

Mini's 2014-1015 2014-10-11

Sinds de oprichting van FC Driebergen wordt een champions league georganiseerd voor de Mini’s (geboren in 2008 en 2009) en F-League (geboren in 2007). Er wordt getraind op woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur op veld 3. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur worden onderlinge wedstrijdjes gespeeld op de strook naast veld 3.

De spelers worden ingedeeld in teams van 5 en hebben een shirt en broekje aan van bekende clubs uit Europa. Ze zijn dan een team van bijvoorbeeld AC Milan, Barcelona, Arsenal of Celtic. Trainers zijn Pricilla Ooft en Nico van Denderen. Op zaterdag worden de wedstrijden begeleid door Robbert Leenen en Mehmet Typ Tan. Enthousiaste ouders zijn altijd welkom om te helpen.

Na de winterstop zullen we de kinderen in de mini’s en F-League van elkaar scheiden. De F-League speelt de tweede helft van het seizoen meerdere toernooien en er vinden uitwisselingen plaats met andere clubs. Op deze manier bereiden we ze voor op de echte competitie. Sommige talentjes uit 2007 spelen zelfs al in een volwaardig F-team mee.

De contributie voor de mini’s is €72 per jaar. Voor kinderen uit de F-league bedraagt dit €138. Kinderen dienen voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalkousen te dragen. Als het kouder wordt ook warme kleding, bijvoorbeeld een trainingspak.

Ook meedoen? FC Driebergen is altijd op zoek naar jong talent. Kinderen die graag mee willen doen mogen eerst drie keer meetrainen en kijken of ze het leuk vinden. Stuur dan wel eerst even een mail naar Bert de Goede (bert@hdegoede.nl) Je moet minimaal 4 jaar zijn. Aanmelden als lid kan via https://www.fcdriebergen.nl/lidworden/