F1 Racen Business Club

Thesio ICT Professionals

De kop is eraf ! Het voetbalseizoen is weer begonnen en tevens zijn de mannen van de Businessclub weer goed geluimd op pad gegaan voor hun eerste uitje. 13 September werd het F1 circuit van Zandvoort virtueel onveilig gemaakt door een zeer fanatiek groepje Driebergse racegekken. Na de gezellige ontvangst werd er door sommige eerst wat moed ingedronken doormiddel van het gerstenat van de F1 hoofdsponsor. Niet iedereen liet zich hierdoor verleiden en werd er heel tactisch ook een zero of 0.0 genuttigd. Achteraf weten we eigenlijk niet wat de juiste keuze is gebleken…

Na een uitvoerige uitleg van Tom Coronel mochten we de eerste proefrondjes door de duinen trekken en daarna op naar de kwalificatie. Wat een chaos was dat! Direct vanuit de pitstraat bij de eerste bocht werd gedacht dat het over de pitmuur sneller zou gaan… niet dus. Nadat de startposities bekend waren werd er gestart voor de sprintrace die glansrijk door Casper werd gewonnen.

En daarna dan de finale Grand Prix race waar na de start er voor elke meter keihard werd gevochten met dan ook de nodige crashes bij de eerste bocht. Nadat deze rookdampen waren opgetrokken was er weer 1 man die iedereen het nakijken gaf en dus ging de beker en de eer naar Casper van Tricht gevolgd door Hidde op nummer 2 en ook een knappe 3de plaats voor onze scheids Paul van Oosten !

Iedereen bedankt voor deze prachtige avond en op naar het volgende uitje de Pubquizzz op donderdag 23 november.

Wil je ook met deze super gezellige avonden meedoen? Word dan ook lid van de leukste Businessclub van de regio!

Neem contact op met Pieter of Rogier sponsoring@fcdriebergen.nl en vraag naar de mogelijkheden.