F10 nog steeds koploper

Vandaag, zaterdag 1 maart 2014, begint met om 8.45 uur verzamelen om gezamenlijk naar De Bilt af te reizen. Ruim op tijd aangekomen zijn de jongens met veel enthousiasme op het veld al een balletje gaan trappen om warm te lopen voor de wedstrijd die om 9.45 uur van start gaat. Het zonnetje schijnt voor het eerst sinds tijden én zelfs op ons veld, dus wat willen we nog meer.

De eerste helft was ontzettend spannend. Het F10 team van FC Driebergen had echt vele kansen gehad om te scoren bij F7 de Bilt, maar we hadden een waardige tegenpartij. Wat was de tegenpartij goed in de verdediging. We sloten de eerste helft met 1 – 1.

In de pauze komen we even bij met lekkere limonade voor het team. Joris heeft de eerste helft gekeept en Anuar heeft het keepen in de tweede helft op zich genomen.

Het gebeurt weinig, maar we waren vandaag echt op volle sterkte waardoor we ook 2 man wissel hadden. De tweede helft was echt spannend met een hoop aanmoediging vanaf de zijlijn en we hebben uiteindelijk gewonnen met 3 – 1. Vierde keer op rij gewonnen, super gewoon!

Ons F10 team is het afgelopen halfjaar gegroeid en aardig op elkaar ingespeeld. Aangezien we voltallig waren, hebben we nog een aantal groepsfotos gemaakt.

Een trouwe moeder