F11 groeit te laat in wedstrijd tegen Odijk

Gisteren de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Alle helden waren vandaag aanwezig. Stijn & Jasper waren weer uitgerust van hun vrije weekend van vorige week. Ook de Technische Staf had een zeer goede voorbereiding gehad vrijdagavond in Brothers onder leiding van DJ La Ona. De Hoofdcoach was wel wat laat deze morgen, maar moest eerst nog tanken?

Toch was er een een goede tactiek was uitgestippeld in de disco. Na een warming-up waar iedereen elkaar probeerde te raken, waren we klaar voor de wedstrijd. Maurits op de goal en 7 spelers in het veld. Het bleef lang 0-0. De F11 stond onder zware druk van de aanvallers van Odijk. Maurits verrichtte enkele mooie reddingen in het doel.

Toch viel na 10 minuten de eerste tegengoal en was de ban gebroken. Odijk liep verder uit naar 0-2 (direct indraaiende corner) en 0-3. Ondanks mooie acties van Seppe, Lucas en Jasper kwam de F11 moeilijk richting het doel van Odijk. Dan de 2e helft (de Assistent-Coach was inmiddels met de E5 naar Werkhoven vertrokken) met Jerre heel even als assistent (hield goed de wisseltijden bij).

Hetzelfde wedstrijdbeeld was te zien waar Odijk uitliep naar 0-6 (ondanks goed keeperswerk van Erik). Maar de F11 kwam terug door goed stoorwerk van Rutger, Seppe, Maurits & Jasper. Achterin werd ook gebikkeld door Mart, Rein en Lucas (kopte de bal met zijn neus). Voorin nog een mooie actie van Jasper die net naast het doel schoot. Ook Rutger kreeg enkele kansen na mooie solo-acties.

De wedstrijd kantelde (goede conditie vd F11) en Jasper maakte na een mooie aanval zijn eerste competitiegoal! (1-6). Ook Maurits kreeg het op zijn heupen en soleerde naar de achterlijn. Daar gaf hij een goede voorzet die door Stijn werd afgerond! (2-6).

Ook daarna was de F11 de sterkste partij, maar helaas vielen er geen doelpunten meer. De strafschoppen eindigden volgens mij in een gelijkspel (3-3). Erik werd uitgeroepen tot Man of the Match. Volgende week geen programma, misschien nog een oefenwedstrijd.

Dik & Peter