F11 maatje te groot voor CDW

De mannen van de F11 waren na een lange winterstop klaar voor de eerste competitiewedstrijd. Na vorige week 0-0 gespeeld te hebben tegen de F14 gingen we nu voor de goals. CDW speelde hun allereerste echte wedstrijd met een diversiteit aan leeftijden. De jongste was 4 en zeker niet het slechtste! Al snel veroverde Lucas de bal en in een lange run over het hele veld (was is hij snel) ging hij alleen op de keeper af. Met een goed schot maakte hij de 1-0! Daarna golfde het spel over een weer, met ook kansen voor de CDW. Rein hield goed zijn goal schoon. Daarnaast heerste Seppe op ongeveer alle plaatsen in de verdediging. Met een aantal onderscheppingen leidde hij vele aanvallen in. Rutger was vandaag de (inschuivende) centrale verdedediger. Zover dat hij behoorlijk vaak voor het doel van CDW opdook en scoorde 2-0.

Met de ook zeer aanvallend ingestelde Jasper , die op kracht en snelheid heel gevaarlijk was, kregen de spitsen Erik (helaas uitgevallen), Stijn en Lucas vele mooie ballen. Met de inbreng van de wissel Maurits – Lucas kreeg de F11 nog veel meer kansen en ook doelpunten (3-0 en 4-0). In de 2e helft ging Jasper op doel en nam Rein de plaats op links over.

De 5-0 viel door mooi samenspel van Maurits en Rutger (die mooi afrondde). CDW kwam er al meer uit met een aantal technisch, handige jongens a la Aissadi en Narsingh van Heerenveen en een klein blond spitsje. Ook fysiek deden zij niet onder. Stijn viel nog op door een aantal mooie passes en twee hele goede kansen. (jammer 🙁 ).

Rutger ging rustig verder en maakte ook de 6-0. Daarna kwam CDW met een paar leuke aanvallen op 6-1 en 6-2). Onder aanvoering van Rein, Seppe en Lucas werden de aanvallers gevoed met nog meer goede ballen. Maurits profiteerde daarvan en maakte 7-2 en 8-2. Jongens,  goed gedaan. De penalties waren ongeveer in evenwicht, waarbij keeper Jasper en die van CDW in positieve zin opvielen.

Volgende week naar Bunnik (verzamelen om 8.30 uur in Bunnik, aanvang 9.00 uur).

Coach Dik