F15 te sterk voor F14

Wij schrijven hier voor de F14, die hebben het nodig, maar goed eigenlijk ook voor de F15. De F14 dus ,de partij die strijdlustig te veld ging en er ook gelukkig weer zo af kwam. Want er komt vanzelf weer een wedstrijd en we zullen er ooit 1 gaan winnen, althans dat hopen we. Afijn voor de wedstrijd even de coach gevraagd naar een verwachting voor de wedstrijd, het zou een hele kluif worden, helaas werden wij die vette kluif die met veel smaak werd verorberd door de tegenstander. Waar lag het nou aan? Het woord gedesillusioneerd viel en dan weet je het wel, we kwamen er niet aan te pas, wel in de 1e helft, de schade bleef beperkt tot 4 tegendoelpunten.

De 2e helft was de F15 een maatje te groot, het verschil in loopvermogen, schietkracht en voetballend inzicht was gewoon te groot en dus keken we reikhalzend uit naar de strafschoppen en de limonade in de warme kantine, toen was het weer feest.

Wij schrijven hier voor de F14, die hebben het nodig, maar goed eigenlijk ook voor de F15. De F14 dus ,de partij die strijdlustig te veld ging en er ook gelukkig weer zo af kwam. Want er komt vanzelf weer een wedstrijd en we zullen er ooit 1 gaan winnen, althans dat hopen we. Afijn voor de wedstrijd even de coach gevraagd naar een verwachting voor de wedstrijd, het zou een hele kluif worden, helaas werden wij die vette kluif die met veel smaak werd verorberd door de tegenstander. Waar lag het nou aan? Het woord gedesillusioneerd viel en dan weet je het wel, we kwamen er niet aan te pas, wel in de 1e helft, de schade bleef beperkt tot 4 tegendoelpunten. De 2e helft was de F15 een maatje te groot, het verschil in loopvermogen, schietkracht en voetballend inzicht was gewoon te groot en dus keken we reikhalzend uit naar de strafschoppen en de limonade in de warme kantine, toen was het weer feest.