F15 werkt gelijk aan doelsaldo

Een goed begin is het halve werk, dat moeten de mannen van de F15 gedacht hebben op het moment dat zij aantraden tegen Bunnik’73 F6. Razendsnel kwamen onze jongens uit de startblokken. Door goed ‘pressing-werk’ werd er al vroeg afstand genomen van de tegenstander.

Na 5 minuten scoorde Pepijn na uitstekend samenspel voor de 0-1, vlak daarna wist hij dit kunstje te herhalen: 0-2. Bunnik keek machteloos toe en kon niet voorkomen dat Simon de bal halverwege de eerste helft keurig achter de keeper in het net plaatste: 0-3.

De teamleider kon zijn geluk niet op; “Hoe heeft opa Jan hier in zo’n korte tijd zo’n geweldig team van kunnen smeden?”. Menig clubtrainer zal zijn recept willen achterhalen, maar dat geheim zal de ervaren trainer nooit prijsgeven! Pieter had geen genade met de thuisploeg en tikte bekeken de 0-4 binnen.

Puck hield lange tijd zijn doel schoon dankzij verschillende puike reddingen, toch gunde hij de tegenstander een moment van plezier, Bunnik verkleinde hiermee de achterstand tot 1-4. Met deze stand klonk het rustsignaal. Aanwijzigingen waren voor de tot op het bot gemotiveerde spelers van de F15 niet nodig, hun missie van klip en klaar: Willen wij de koppositie pakken van de 7e klasse-40, dan zijn er veel doelpunten nodig! Pieter begreep deze missie als geen ander en dribbelde er lustig op los en scoorde wederom: 1-5.

Dré leidde als een rots in de branding zijn verdediging, de aanval van Bunnik werd er moedeloos van. Joey T. wist onze aanvallers keer op keer te bedienen met mooie steekpassjes. Joey W. wist hiervan te profiteren en schroefde de score nog maar eens op, op fraaie wijze: 1-6! De honger naar de goal was niet te stillen. Zakaria speelde slim en sluw, zocht zijn tegenstander regelmatig op, om hem vervolgens te omspelen. Eén van zijn acties resulteerde, na een wervelende aanval met mooie combinaties, in een prachtdoelpunt: 1-7.

Puck blijkt overal inzetbaar, doelman of linkeraanvaller, het maakt hem niet uit. Net zo makkelijk speelt hij een mannetje uit, niet één, maar wel twee of drie! Zo ook vlak voor tijd, zijn solo bracht de eindstand op het scorebord: 1-8. Waarom zou je naar Barcelona afreizen om 1 Messi te zien, terwijl er 8 Messi’s zijn te bewonderen in de provincie?! Pepijn kon als doelman in de tweede helft moeiteloos flirten met de meisjes achter zijn doel, want Bunnik wist nauwelijks doelpogingen te creëren.

De F15 toonde zich ook in de penalty-serie na afloop de meerder van Bunnik’73. Trotse ouders sloten de helden in de armen. Uiteraard is dit pas het begin en moet er voor worden gewaakt dat de spelers van de F15 niet naast hun schoenen gaan lopen, maar deze punten zitten toch maar mooi in de tas!

Een goed begin is het halve werk, dat moeten de mannen van de F15 gedacht hebben op het moment dat zij aantraden tegen Bunnik’73 F6. Razendsnel kwamen onze jongens uit de startblokken. Door goed ‘pressing-werk’ werd er al vroeg afstand genomen van de tegenstander. Na 5 minuten scoorde Pepijn na uitstekend samenspel voor de 0-1, vlak daarna wist hij dit kunstje te herhalen: 0-2.
Bunnik keek machteloos toe en kon niet voorkomen dat Simon de bal halverwege de eerste helft keurig achter de keeper in het net plaatste: 0-3.
De teamleider kon zijn geluk niet op; “Hoe heeft opa Jan hier in zo’n korte tijd zo’n geweldig team van kunnen smeden?”. Menig clubtrainer zal zijn recept willen achterhalen, maar dat geheim zal de ervaren trainer nooit prijsgeven! Pieter had geen genade met de thuisploeg en tikte bekeken de 0-4 binnen. Puck hield lange tijd zijn doel schoon dankzij verschillende puike reddingen, toch gunde hij de tegenstander een moment van plezier, Bunnik verkleinde hiermee de achterstand tot 1-4. Met deze stand klonk het rustsignaal.
 
Aanwijzigingen waren voor de tot op het bot gemotiveerde spelers van de F15 niet nodig, hun missie van klip en klaar: Willen wij de koppositie pakken van de 7e klasse-40, dan zijn er veel doelpunten nodig!
Pieter begreep deze missie als geen ander en dribbelde er lustig op los en scoorde wederom: 1-5.
Dré leidde als een rots in de branding zijn verdediging, de aanval van Bunnik werd er moedeloos van. Joey T. wist onze aanvallers keer op keer te bedienen met mooie steekpassjes. Joey W. wist hiervan te profiteren en schroefde de score nog maar eens op, op fraaie wijze: 1-6! De honger naar de goal was niet te stillen. Zakaria speelde slim en sluw, zocht zijn tegenstander regelmatig op, om hem vervolgens te omspelen. Eén van zijn acties resulteerde, na een wervelende aanval met mooie combinaties, in een prachtdoelpunt: 1-7.
Puck blijkt overal inzetbaar, doelman of linkeraanvaller, het maakt hem niet uit. Net zo makkelijk speelt hij een mannetje uit, niet één, maar wel twee of drie! Zo ook vlak voor tijd, zijn solo bracht de eindstand op het scorebord: 1-8.
 

Waarom zou je naar Barcelona afreizen om 1 Messi te zien, terwijl er 8 Messi’s zijn te bewonderen in de provincie?!
Pepijn kon als doelman in de tweede helft moeiteloos flirten met de meisjes achter zijn doel, want Bunnik wist nauwelijks doelpogingen te creëren.
De F15 toonde zich ook in de penalty-serie na afloop de meerder van Bunnik’73. Trotse ouders sloten de helden in de armen.
Uiteraard is dit pas het begin en moet er voor worden gewaakt dat de spelers van de F15 niet naast hun schoenen gaan lopen, maar deze punten zitten toch maar mooi in de tas!