F2 begint goed aan 2012

Zaterdag 28 januari speelde de F2 de eerste competitie wedsrijd van 2012. Hoe zou het nu gaan? De tegenstander was Vriendenschaar F2 uit Culemborg. Thuis om kwart voor tien spelen dat is fijn. We kwamen muv Ole compleet aan de start. Vanaf het begin van de wedstrijd liep het goed aan onze kant. Onze jongens speelden heel mooi samen en er kwamen al snel goede kansen. Op de goal had Freek niet veel te doen. Na een minuut of tien opende Tobias de score met een schuiver langs de keeper na een fraaie solo. Niet lang daarna een hard mooi schot van Julian: 2-0. Voor de rust maakte Nawfal er nog 3-0 van. Het had veel meer kunnen zijn zo goed was de F2 aan het spelen.

Na de rust kwam Jurre op de goal en ook hij had maar heel weinig te doen. Het duurde niet lang of de 4-0 zat er in. Een schot van Nawfal werd van richting veranderd door een verdediger van de tegenstander. Het beeld bleef hetzelfde. De F2 speelde attent en goed samen.

De 5-0 kwam van de voet van Luuk en de eindstand werd bepaald door Teike. 6-0. Een mooie overwinning om de competitie in 2012 mee te beginnen.

Rik, teammanager F2