F2 met dubbele cijfers langs Jonathan

Thuis voor de beker tegen Jonathan F3. Dit beloofde vooraf een spannende partij te worden. Jonathan heeft veel en sterke F-jes. Wij hebben 16 teams maar zij hebben er wel 19. Direct aan het begin van de wedstrijd bleek onze F2 echter een stuk sterker dan Jonathan.

Onze jongens speelden aanvallend heel sterk en de tegenstander kreeg geen kansen tegen onze verdediging. Julian had het niet druk in de goal. Het was een heel mooie zonnige ochtend dus kreeg hij het niet koud. Na een aantal goede aanvallen was het al vrij snel raak. 1-0 door Nawfall. Daarna bleef het de hele wedstrijd doorgaan met heel goede aanvallen van onze kant. Het regende goals.

Ik ben even kwijt wie er precies welke goals heeft gemaakt en wie er allemaal mooie assists heeft gegeven. Nawfall heeft er een heleboel gescoord, Erren, Luuk, Jurre, Luuk en Ole hebben ook gescoord. Misschien ben ik nog 1 van de doelpuntenmakers vergeten.

Ook in de tweede helft hield onze verdeging het goed dicht en Freek had het als keeper in de tweede helft niet druk maar deed wat ie moest doen heel goed. Eindstand 10-0.

De jongens hebben heel goed gespeeld en gingen superblij van het veld.

Rik, teammanager F2