F2 overtuigend kampioen!

Woensdag 13 mei was het dan zover. Na 6 overwinningen en 3 verliespartijen kon de F2  kampioen worden tegen Odijk F1. De wedstrijd was verplaatst omdat Odijk F1 in de mei vakantie te weinig spelers had. De F2 was zo coulant om dan maar een week later toe te slaan. 

De bewuste woensdagavond, zijn we als team tijdig weggegaan. De wedstrijd zou om 18.00 uur beginnen, maar i.v.m. de grote belangstelling begon de wedstrijd een half uur later. Alsof de jongens wekelijks zulke beladen wedstrijd spelen, begonnen ze de wedstrijd. De eerste helft ging gelijk op. Odijk kreeg enkele kansen maar deze werden kranig geweerd door onze doelman Damian. Zelf kregen we 100% kansen, echter werden deze gemist. We bleven drukken middels sprankelde  aanvallen met Thijn, Floris en Gennaro . Het duurde dan ook niet lang meer voordat Emre en Yigit ons met 2-0 voorsprong de rust in schoten.

Met wat gemakzucht werd de 2e helft gestart en dat werd ook gelijk afgestraft. Binnen 5 minuten stond het 2-2. De spanning was te snijden aan de zijlijn. Gelukkig schoot Anouar, na een steekpass Van Joost,  van het niveau Sneijder, ons naar een 3-2 voorsprong en maakte Yigit, één minuut voor tijd, aan alle onzekerheid een eind: 4-2. Dit gaven we niet meer weg. Zeker met een solide verdediging met jongens als Hidde en Quinten. De zevende overwinning was binnen en met 2 punten voorsprong op DEV F1 konden we met de platte kar door Driebergen.

En of dit alles nog niet genoeg was zijn we zondag 8 juni ook nog 1e geworden op een toernooi bij Zeewolde. F2 kan met een voldaan gevoel de zomerstop in.

2013-05-15 kampioenen