F2 speelt gelijk tegen koploper in leuk duel

Eindelijk eens een wedstrijd midden op de dag. Heerlijk zonnetje en niet koud. Na drie verloren wedstrijden op rij wachtte de F2 nu een wedstrijd tegen de koploper. Er was wel behoefte aan een goede wedstrijd. De vorige drie partijen speelden we eigenlijk heel goed alleen verloren we telkens net. Zeker de twee wedstrijden op rij tegen Odijk F1 die beide net met 1-2 werden verloren hadden pijn gedaan. Alle reden om er een goede wedstrijd van te maken. Van het begin waren er aanvallen over en weer. Hoewel we tegen de koploper speelden was er echt geen krachtsverschil.

Onze jongens speelden erg goed. Er werd goed samangespeeld en de posities in het veld waren prima bezet. Alleen in de afronding wilde het niet lukken. Ook de tegenstander kwam weinig tot echte kansen. Onze verdediging stond goed. In de tweede helft hetzelfde beeld. Halverwege de tweede helft wist onze tegenstander een afgeketste bal na een corner in het net te krijgen. 0-1 voor Bunnik.

Onze jongens bleven gewoon doorgaan met goed voetballen en dat werd beloond met een mooie goal van Erren; een schot hard en hoog in het doel van de tegenstander. 1-1 vlak voor tijd en hoewel beide partijen bleven aanvallen was dat ook de einduitslag. Een zwaarbevochten gelijkspel tegen de koploper. Fijn om weer eens een punt te pakken en het geeft hoop voor de komende wedstrijden.