F4 pakt koppositie in 3e klasse

FC Driebergen F4 verkeert momenteel in topvorm. Na de 1-6 overwinning op Saestum F2 van vorige week, werd er zaterdag opnieuw royaal gewonnen: 9-2. Door deze goede resultaten en door de verrassende nederlaag van koploper FC De Bilt F4 (2-3 tegen hekkesluiter Saestum), nam onze F4 de koppositie in de 3e klasse over.
Na een goede warming-up schoten de onzen net als vorige week als duiveltjes uit de startblokken en zetten de tegenstander vanaf het allereerste moment onder druk. Na enkele kansen was het dan eindelijk raak: 1-0. De eerste de beste tegenaanval van DVSU zorgde warempel voor de gelijkmaker.
De spelers van FC Driebergen lieten zich hierdoor echter niet ontmoedigen en bleven vroeg storen en druk zetten op de tegenstander. Dit leidde tot een verdiende 4-1 ruststand.

De 2e helft liet hetzelfde spelbeeld zien en na nog eens enkele mooie aanvallen en vijf doelpunten erbij (en een tegentreffer van DVSU) werd een fantastische 9-2 overwinning behaald. Doelpuntenmakers: Tim (3), Wail (2), Bas (2), Carmen en Sven.

Zaterdag thuis tegen CDW F3, dat zeer verrassend een monsteroverwinning tegen Schalwijk F1 boekte: 1-8. We zijn dus gewaarschuwd!

Lars Klein
trainer/leider F4