F6 winnaar op Heuvelrugtoernooi

Woensdag 7 oktober is de F6 eerste geworden in poule 7 op het 8e Heuvelrugtoernooi!

Het team was ruim op tijd aanwezig op de velden van FC Driebergen.

Je kon merken dat ze er zin in hadden.  Eerst maar eens een bal proberen te vangen op de tribune bij het hoofdveld. Dit jaar werden de ballen wel heel erg mooi de tribune ingeschoten. Getraind?

Geen ballen gevangen door de F6 teamleden. Op naar veld 4B voor de wedstrijden!

Om 14.15 uur was de aftrap. De mannen gaan goed van start. Er wordt goed samengespeeld en ze zetten deze goede samenwerking om in winst. Eindstand 5-1. De F6 heeft er lol in en zijn in staat door hun onuitputtelijke inzet om ook de tweede wedstrijd te winnen. Eindstand 3-0.Wow!

De mannen zijn apetrots en vinden het eigenlijk te lang duren voordat ze weer mogen spelen.  Nog wat technische dingen doorspreken, wat balletjes trappen langs de lijn, drinken en een krentenbol erin en gaan! Ook tijdens de derde wedstrijd is de inzet voor elkaar groot. Weer wordt er goed samengespeeld en veel gerend. Wat een team! Eindstand 2-1.

De laatste partij is het bikkelen voor de F6. De tegenstander is goed en fel op de bal. Al snel staan zij 1-0 voor. De mannen herstellen zich goed en geven alles. Er wordt gerend, nog meer gezweet, geroepen, uitgegleden, opgestaan en gescoord! 1-1! In Bunnik hebben ze de F6 horen juichen. Snel weer opstellen en spelen! Na een aantal ballen hard over het doel, naast het doel of gestopt door de keeper, lukt het ze uiteindelijk om de wedstrijd te winnen met 2-1. Supertrots zijn wij op onze F6. Goed gedaan jongens!

De uitreiking van de beker was een fantastisch moment. Heel leuk om de mannen zo blij te zien juichen.

f6kampioen1

F6kampioen2