F8 heeft het lastig bij Houten

Alle papa’s en mamma’s konden vanochtend uitslapen want onze helden van F8 hoefden pas om 11.00 uur te spelen in Houten.

Ik weet niet hoe het met jullie kinderen is, maar door de weeks zijn ze niet uit bed te krijgen en in het weekend, als het kan, staan ze tussen 06.00 en 07.00 uur naast je bed! Dus uitslapen is een rekbaar begrip. Er was ook nog een papa bij die dacht dat de IVA “Droomrit voor het leven 2011”  vanochtend al was, dus deze papa was er iets te vroeg bij.

Kortom alle ouders en kinderen waren op tijd. Hoewel….waar blijft Nusreth? Gelukkig, onze benjamin kwam uiteindelijk ook. Iedereen in de auto en op naar Houten.

Vc Houten is een mooie grote club waar alles goed geregeld lijkt te zijn. Scheidsrechter op tijd en de wedstrijd kon beginnen.

Eerste kans voor Houten en schot ging gelukkig over.

Daarna direct een mooie kans voor Indy en direct een counter voor Houten, gelukkig stond bij ons Joost in de goal en daar kom je niet zomaar langs (Paps, die er niet bij kon zijn vanwege een Golftoernooi met vrienden, tja ken je prioriteiten, zou trots op hem zijn. Kas en Koen doen het goed op het middenveld en storen de aanval van Houten al vroeg.

Met Indy en Jordy in de aanval ontstaat er steeds meer druk op het doel van Houten. Vigo wordt hard onderuit geschopt en heeft last van zijn voet. Maar Vigo zou Vigo niet zijn als hij toch doorspeelt. Houten maakt veel overtredingen, Jordy krijgt ook een doodsschop, maar ook hij is een bikkel en staat weer op.

En dan een kans voor onze F8, Stijn gaat door: Doelpunt! 0-1 voor Driebergen.

De polonaise wordt langs de kant ingezet. De eerst voorsprong van het seizoen in de competitie. Dat smaakt naar meer.

Mooie voorzet van Gijs die langs de zijkant prima opkomt. Gijs op Indy en via zijn knie: 0-2! Prachtig doelpunt en de “high fives” zijn dan ook niet van de lucht.

We gaan direct de rust in. Even bij de coach Henk in een cirkel voor de tactiek voor de 2e helft. De overwinning hangt in de lucht…..

Maar de wedstrijd is pas gespeeld als de laatste minuut voorbij is. Ook hier zat het venijn in de staart. Houten werd sterker en met een beetje geluk viel de 1-2. Wel een mooi doelpunt. Onze mannen worden nog eens opgepept door alle fans langs de kant. Gijs loopt de longen uit zijn lijf. Vigo in de verdediging is een echte “Ausputzer”. Klasse kans voor Koen op voorzet Stijn; net naast. We krijgen kansen maar de 1-3 wil maar niet vallen. En dan toch de gelijkmaker voor Houten 2-2. Wij krijgen vervolgens nog een paar mooie kansen, maar het blijft uiteindelijk 2-2. Helaas vanwege de tijd geen penalty’s. Die hadden we zeker gewonnen!

We hebben goed gespeeld en een 10 van Henk en Patrick voor inzet gescoord.

Op naar de volgende wedstrijd. Ons zelfvertrouwen is behoorlijk gegroeid vandaag! Van harte allemaal.

Uw Verslaggever..