F9 trotseert het koude weer!

Glaspunt Driebergen

Hier een klein stukje over de wedstrijd van de F9 tegen Sporting 70 F7. Vorige week hadden we al thuis tegen ze mogen spelen en gewonnen met een mooie uitslag 10-3 voor onze F9. Dus vandaag gingen we met in ons achterhoofd de stand van afgelopen keer op weg naar sporting 70.

Het was vroeg verzamelen 8.00 uur en erg koud. Voorspelling was een gevoelstemperatuur van -10 Gr. En koud was het zeker. Maar de jongens klaagden niet en gingen ten aanval. Al gauw werd het 1-0 door Nusret. En niet veel later 2-0 door de altijd rustige Tycho , die vandaag een top wedstrijd speelde.

Er werd zeer goed overgespeeld , wat in het begin van het seizoen niet gebeurde , maar het lijkt erop of ze elkaar steeds meer vinden in de wedstrijd . Simon stond de 1e helft op het goal. De eerste gedeelte van de 1e helft, speelden we veel op de helft van Sporting 70 en af en toe kwam de bal richting ons goal, maar gelukkig stond Jeffrey daar zijn mannetje en als die het even niet ging redden, hield Simon ze tegen.

Jammer genoeg kwam sporting 70 terug en stond het met de rust 2-2. Vanwege de kou, hadden we maar een korte pauze . We hadden van doel gewisseld en van keeper. Redouan stond nu zijn mannetje . Helaas de harde wind speelde af en toe ook met de bal. Redouan schopte soms uit, maar kwam de bal kwam weer gauw terug.

Maar door een goed opgebouwde aanval , eigenlijk door het hele team, kon Martijn 3-2 maken. De jongens werden moe, door de kou en de wind. Er kwamen valpartijen. En door een vrije trap gegeven voor een handsbal , en de wind in de rug, kon sporting 70 in de laatste minuut 3-3 maken. Jammer van de laatste tegen doelpunt maar ze hebben mooi en leuk samengewerkt de jongens van de F9.

F9