F9 verliest nipt van Dovo

Koud een half uur weer thuis en het stond al op de site. En het had zo anders kunnen zijn. Goed gespeeld, dat hadden ze zeker, een paar mooie, maar helaas niet verzilverde, kansen in de eerste helft van Lars, Luuk en Mo. In de tweede helft van Yura en Gennaro; gelukkig zat ‘ie van Boudewijn!

Harde werkers waren het, ondanks het vroege uur en de mist was het echt spannend, of, om een vader te citeren: ‘dit is slecht voor mijn hart’. DOVO staat veel sterker in de competitie, maar F9 liet zich daardoor niet uit het veld slaan. Samenspelen,  overspelen waar je een kans ziet, zat er dankzij de trainingen van Michiel en Prescilla al goed in en de verdediging maakte het DOVO flink lastig.

Yura en Jan wisten keer op keer de bal weer af te pakken en naar voren te spelen. Helaas speelde de tegenstander ook niet slecht en zat de bal toch nog twee keer in het verkeerde doel. Nou ja. Als F-keeper is springen tot aan de lat toch ook wel erg veel gevraagd.

Al met al een mooie wedstrijd, de vaders en moeders hebben (wanneer de mist een beetje optrok) staan genieten langs de kant en konden na afloop een stel vermoeide spelers opvangen. En na een leuke wedstrijd is die uitslag ook weer niet zo belangrijk, zeker wanneer ze zo ervoor zijn gegaan. Top!