FC Driebergen bedankt haar scheidsrechters voor hun inzet!

Thesio ICT Proffesionals

Van 1 t/m 9 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. FC Driebergen wil graag even stilstaan bij deze week om hun waardering uit te spreken voor de (assistent-) scheidsrechters. Elke week zijn er weer tientallen mensen nodig om een wedstrijd in goede banen te leiden. Mensen die in hun vrije tijd ervoor zorgen dat kinderen en volwassenen tegen elkaar wedstrijden kunnen spelen.

Zonder deze scheidsrechters zullen er namelijk geen wedstrijden plaatsvinden. Het is daarom goed om stil te staan bij deze vrijwilligers op de voetbalvelden. Niet alleen op Sportpark de Woerd is dit het geval, maar op iedere club waar je op zaterdag je wedstrijd gaat spelen.

Het uitspreken van de waardering kan op verschillende manieren vanuit jullie als sporters. Een applaus samen met de tegenstander voorafgaand aan de wedstrijd zou bijvoorbeeld een manier kunnen zijn. Wij hopen dat iedereen binnen onze club in de week van 1 oktober even stilstaat bij de ‘Week van de Scheidsrechter’. De KNVB en ARAG roepen alle verenigingen, voetballers en voetballiefhebbers op om juist mee te doen en alle (assistent-) scheidsrechters te bedanken.