FC Driebergen gaat door met Chistiaan Hageraats als trainer van Zat 1

Heiko Gorter Makelaars

Het komende seizoen blijft Christiaan Hageraats trainer van de zaterdag 1 van FC Driebergen. Rik Schrurs heeft kenbaar gemaakt het volgende seizoen zich te willen focussen op zijn rol als keeper van Kampong 1. Het is goed dat er duidelijkheid is voor het volgende seizoen en dat Christiaan zorgt voor stabiliteit en continuïteit.

Christiaan Hageraats: “Samen met Rik zijn we als trainersduo enthousiast begonnen bij FC Driebergen en ik zie dat er nog flink wat potentie binnen de groep is. Daarnaast spreekt de visie en cultuur van de club mij heel erg aan en ook met de mensen waarmee ik mag samenwerken. Hierdoor heb ik besloten nog erg graag een jaar bij FC Driebergen te blijven”.

Rik Schrurs: “ik heb een leuke periode bij FC Driebergen meegemaakt en de samenwerking met Christiaan en de groep is prima verlopen, maar de combinatie met zelf spelen en een functie als trainer is niet goed te combineren. Daarom kies ik er komend seizoen voor om te focussen op mijn keepersrol”.

Voorzitter Erik Zegwaart “Dit seizoen hebben Rik en Christiaan samen onze selectie goed begeleid. De instroom van jeugdspelers is succesvol verlopen en er komt steeds meer voetbal in de ploeg. We zijn blij dat Christiaan deze ontwikkeling gaat voorzetten”.

De voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn in volle gang. Dit jaar hebben 25 leden een trainersdiploma gehaald. Met alle trainers worden gespreken gevoerd over de ervaringen van het huidige seizoen en ambities voor het volgende. Naast het Walking voetbal is dit seizoen gestart met 7 x 7 voetbal voor zowel vrouwen als mannen en is er veel tijd en aandacht besteed aan het werven van nieuwe leden bij het meisjes/dames voetbal. Er is dus volop keuze voor jong en oud om te genieten van het voetballen in de buitenlucht.

Namens het bestuur
Voorzitter Erik Zegwaart
voorzitter@fcdriebergen.nl