FC Driebergen gaat door met Hoofdtrainer Valentijn Zegwaart

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

FC Driebergen verlengt met Hoofdtrainer Valentijn Zegwaart

FC Driebergen heeft de de optie tot verlengen met Valentijn in het contract voor één extra jaar gelicht. Hij zal ook in het seizoen 2022 – 2023 de leiding hebben over ons 1ste elftal. De 29-jarige Hoofdtrainer van onze club is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen, hier voegen wij dus nog een derde seizoen aan toe.

Met Valentijn behoudt de club een Hoofdtrainer uit de eigen gelederen. Herkenbaarheid is iets wat wij als club belangrijk vinden, dit uit zich in spelers en trainers uit de omgeving van Driebergen die daadwerkelijk iets met onze club hebben. De jonge spelersgroep bestaat zelf voor 95% uit spelers uit Driebergen en uit de eigen jeugdopleiding van FC Driebergen, hier zijn en blijven we trots op. Wij zien dat de chemie tussen de spelersgroep en Valentijn er nog steeds is. Daarom geloven we dat hij in de komende 1,5 jaar de volledige potentie uit de spelersgroep weet te halen.

Valentijn: “FC Driebergen is mijn club en daarom niet iets wat je zomaar verlaat voor iets anders. Twee seizoenen geleden ben ik de uitdaging aangegaan en deze is mede door de onderbrekingen door Corona nog niet volbracht. Daarnaast beginnen we binnen de club steeds meer op één lijn te zitten en willen alle betrokken blijven ontwikkelen en verbeteren. Ik geloof erin dat we de komende tijd een stap in de goede richting gaan zetten!”

Voorzitter VTZ : “Wij zijn verder erg blij met de rol die hij bekleed binnen onze vereniging. Naast het Hoofdtrainerschap begeleidt hij een drietal UEFA C-cursisten binnen de club. Ook in het seizoen 2022/2023 hebben wij Valentijn bereid gevonden om ook onze jeugdspelers die trainingen geven aan onze jeugdteams te begeleiden. Tevens zijn wij als vereniging ook aan het onderzoeken of wij in het seizoen 2022/2023 met een O23 elftal in de A-categorie gaan deelnemen, ook hier is Valentijn nauw bij betrokken en onderdeel van de werkgroep.”

Daarnaast hoopt hij binnenkort zelf zijn UEFA B-diploma te behalen. We wensen hem daarbij veel succes in de komende maanden!

De staf maken we als club in goed overleg met Valentijn op korte termijn bekend. De gesprekken hierover hopen we op korte termijn af te ronden.

Mede namens het Algemeen Bestuur van FC Driebergen,

Henk Verberne

Voorzitter VTZ FC Driebergen