FC DRIEBERGEN JO13-1 – Dovo BAMM 👊

Banner Dirk Makelaars

Zaterdag 7 april spelen de mannen van O13 1 thuis tegen het bekende DOVO uit Veenendaal. Nadat er afgelopen week een onbeslisde stand op het scorenbord stond bij het einde van de wedstrijd, na een prima partij gespeeld te hebben ging het in grote getalen opgekomen publiek er eens goed voor zitten en/of staan.

De mannen komen op 1-0 door een prachtige goal van Anouar. Dat laat DOVO zo maar niet gebeuren en zij hebben dan het betere van het spel. Gelukkig hebben de mannen van O13 Joost achterin staan die er geen speler langs laat komen. De ruststand is 1-0.

DOVO begint sterk aan de 2e helft en komt terecht op 1-1. Dan breken de 15 Rutger Vos droomminuten aan. Uit een mooie aanval staat Rutger op de goede plek en knalt de bal ineens uit de lucht langs de keeper, tegen de touwen en zet de 2-1 op het scorenbord. Kort daarna gevolgd door een weergaloze actie van dezelfde Rutger, op het middenveld waarbij hij zijn tegenstander op het verkeerde been zet en uit zijn prima voortzetting ontstaat de volgende kans. De achterhoede van DOVO is hierdoor zo in verwarring gebracht dat ze de bal per ongeluk in hun eigen goal peren. 3-1.

Het voetbal wordt mooier en mooier van FCD zijde en Mees solleert nog eens langs 4 spelers, echter zonder een doelpunt als bekroning.
Einde wedstrijd en een terechte driepunter. Ouders en supporters hebben weer genoten.

Tot de volgende wedstrijd maar weer.

Een supporter van FCD O13 1.