FC Driebergen JO9-4 bezoekt training Nederlands Elftal

Drankenspecialist de Mol

Op maandag 7 oktober heeft team 9-4 de training van het Nederlands Elftal in Zeist bezocht. Mathijs, de vader van Ties, begon met een rondleiding door het gebouw van de KNVB waar we de kampioensschalen van de mannen, vrouwen en keukenkampioensdivisie van dichtbij konden bewonderen terwijl Ronald Koeman de pers te woord stond.

Na een foto voor de grote voetbal zijn we via de oranje tunnel naar het trainingscomplex getogen.

Voor de training waren al enkele spelers van dichtbij te zien tijdens TV interviews. Om 5 uur begon de training. We hadden al toelichting gekregen dat het een rustige training zou worden omdat de meesten de dag ervoor nog een wedstrijd hadden gespeeld. Er werd dus ook begonnen met een paar rustige rondjes waarbij de spelers vlak langs ons kwamen.

De oefeningen zelf waren weer inspirerend voor de trainer om te gebruiken tijdens onze eigen training, waarbij de dribbel-kappen-lange pass tussen pionnetjes in het vaste repertoire zal worden opgenomen. Ook de aparte keepertraining zag er indrukwekkend uit.

Direct na de training kwamen alle spelers langs om handtekening uit te delen, foto’s te maken en natuurlijk de vraag te beantwoorden hoe je nou eigenlijk in het Nederlands Elftal komt.

En we zijn zelfs op TV geweest! Al met al een fantastische en inspirerende middag.