FC DRIEBERGEN laat winst glippen

Autoservice Cor Duiveman

In een matige wedstrijd heeft FC Driebergen 2 punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen OSM’75 uit Maarssenbroek. Het was de thuisclub die het initiatief nam en direct wat kansen kreeg en zag dat er vanmiddag wel kansen lagen om de drie punten in Driebergen te houden. Vooral Pascal van Doorn die zijn werklust niet beloond zag en zijn schot door de keeper met zijn voet werd tegen gehouden. Het was in de 14e minuut dat men opveerde door de kans die Kevin van Woudenberg kreeg maar ook hier weer was het de keeper van OSM’75 die zijn doel schoon hield. En zag in de return hiervan de counter van de ploeg uit Maarssenbroek die wel slaagde en de rechter spits op snelheid onze linksachter passeerde en zo zijn actie beheerst afrondde 0-1.

Een grote teleurstelling bepaalde toen het spel van de Driebergernaren men ging te gehaast spelen om snel de gelijkmaker te scoren en de supporters moesten tot de 35e minuut wachten op deze treffer die op naam kwam van de ijverige rechter spits Mathijs Brink die de rebound van de OSM doelman beheerst in de linker beneden hoek schoot 1-1. Dit werd ook de ruststand.

Het tweede bedrijf kende de eerste 15 minuten een sterker FC Driebergen maar het was wederom een onverwachtse counter van de gasten die de Driebergse ploeg op achterstand bracht en geheel onverwachts gebeurde dit 1-2. De goed invallende Jeffrey Veenendaal kreeg nog wel een paar kansen maar was er steeds wel dichtbij maar kon ook deze acties niet doeltreffend afronden.

Uiteindelijk was het in de 73e minuut dat een hoekschop volkomen verkeerd werd beoordeeld door de OSM”75 doelman dat de hoog springende Jelle Adema voor hem zag opdoemen en van deze actie pardoes de bal in eigen doel stompte 2-2 Het resterende kwartier kon de wedstrijd alle kanten nog opdraaien maar de winnende kwam er niet.

FC Driebergen mocht zijn handen nog dicht knijpen dat in de laatste minuut nog niet een tegentreffer werd gescoord maar door goed op te letten was het Maarten Noordijk die de bal nog net voor de doellijn kon weg trappen. Zo kwam er geen winnaar uit deze 6 punten wedstrijd.

Volgende week een vrij weekend, de 13e februari de moeilijke uitwedstrijd bij Odysseus in Utrecht aanvang 15.15

Mathijs Brink - doelpuntenmaker 1-1
Mathijs Brink – doelpuntenmaker 1-1