FC Driebergen speelt verdienstelijk gelijk

FC Driebergen behaalt een verdienstelijk 0-0 in en tegen Hoevelaken. In een vooral in de 1e helft matig spelend FC Driebergen die zich liet wegdrukken door een feller Hoevelaken die met veel windvoordeel het beste van het spel had. Al in de 1e minuut was er groot gevaar voor het doel van Michel van Bruggen de eerste inzet van de wedstrijd was al bijna raak maar de ketste tegen de paal en sprong het veld weer in. Maar de rebound werd hoog voorgegeven en maar ternauwernood uit het doel gekopt door aanvoerder Michel Hoekstra.
Zoals gezegd de wind stond van doel tot doel en wat FC Driebergen ook probeerde verder dan de 16 meter lijn van het doel van de tegenstander kwamen de Driebergse voorwaartse niet. Met sterk verdedigend werk werd de rust bereikt met een 0-0.

De 2e helft had FC Driebergen het windvoordeel en dat kon men goed gebruiken met een tomeloze inzet werd aan deze helft begonnen wat direct al gevaar bracht voor het doel van Hoevelaken. Door keihard te vechten voor elke meter werd er veel bal bezit gewonnen en vooral de goed spelende Joeri Vonk op het middenveld onderschepte menige bal. Het was jammer dat vooral bij Kevin van Woudenberg het vizier niet op scherp stond, hij kreeg tot wel 3 maal toe een kans maar schoot te haastig of te zacht. Het was in deze wedstrijd vooral aan de sterk spelende achterhoede te danken dat Hoevelaken gevaarlijk kon worden en vooral in de slotfase werden er diverse vrije trappen onschadelijk gemaakt. Ook een compliment te geven aan doelman Michel van Bruggen die de nul hield door diverse malen op het juiste moment zijn doel uit te lopen.

Nog 3 competitie wedstrijden as zaterdag 30 april de thuiswedstrijd tegen koploper CJVV uit Amersfoort aanvang 15.00. Dan 7 mei aanvang 14.30 weer thuis tegen het al gedegradeerde Maarssen en tot slot 14 mei de uitwedstrijd tegen VOP in Amersfoort aanvang 14.30