FC DRIEBERGEN start met Champions League voetbal (mini’s) op 7 september

Na de grote schoolvakantie gaat FC DRIEBERGEN starten met de mini champions league voetbal voor alle jongens en meisjes van 4 of 5 jaar oud uit Driebergen en omgeving.

Er zijn 2 ervaren trainers (zelfs een oud speler van het eerste team van CDN !) aangenomen om dit samen met een enthousiaste oudergroep op te gaan zetten. Wat kunnen jullie allemaal doen bij onze nieuwe vereniging:

Vanaf woensdag 7 september gaan jullie op elke woensdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur trainen bij 2 enthousiaste en gemotiveerde trainers, die jullie alles kunnen leren om goed te gaan voetballen. PLEZIER staat voorop!

In oktober gaan we starten met de mini champions league, dit houdt in dat jullie door jullie trainers ingedeeld gaan worden in teams van 5 spelertjes. Jullie zijn dan een team van bv: Barcelona, AC Milan, Bayern Munchen, Manchester United, Real Madrid, Liverpool, Arsenal, Celtic, Inter Milan of FC Porto. Elk team krijgt 1 coach. Het shirtje krijgen jullie van de club in bruikleen, het broekje, de sokken en scheenbeschermers moeten papa of mama voor je kopen.

Jullie gaan dan in oktober onderlinge wedstrijdjes spelen, misschien een uitwisseling met andere clubs (dan spelen jullie uit!) en aan het einde van het seizoen doen jullie zelfs mee aan een echt voetbaltoernooi!

Je hebt dus het hele jaar door training, net als alle andere voetballers. Wie heeft er zin om mee te doen? Alle informatie en inschrijfformulier kunnen je ouders per 1 augustus vinden op de website van FC Driebergen.

Hebben je ouders nog vragen of wil je je NU alvast opgeven, dan kan dat via de mail:

mini@fcdriebergen.nl

We hopen dat jullie en al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee komen doen!!! En ouders: als u mee wilt helpen met de organisatie, wij zoeken nog enthousiaste mensen, geef u ook op per email !