FC DRIEBERGEN stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Banner Dirk Makelaars

Driebergen, 24 januari 2014

Voetbalvereniging FC DRIEBERGEN heeft met de aanstelling van Richard van Vliet een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het seizoen 2014/’15. Als speler is Richard van Vliet actief geweest van 1988 tot 1995 bij resp. ONA (3e klasse),Wilhelmus (Hoofdklasse) en GVVV (Hoofdklasse). Zijn actieve loopbaan als trainer is hij gestart bij SDV Barneveld daarna SO Soest, Veensche Boys en VVA’71(Hoofdklasse)

FC Driebergen is klaarblijkelijk populair want maar liefst 41 trainers hebben gesolliciteerd. De eerste selectie is gemaakt door het Technisch Team van FC Driebergen. De spelersraad van de selectie hebben eveneens advies gegeven aan het bestuur.

Voorzitter Peter Dingemans “ Wij waren natuurlijk zeer verheugd met zo’n enorm aanbod van trainers. De kwaliteit was hoog zodat het uiteindelijk nog een moeilijke keuze werd.”

FC Driebergen denkt in Richard van Vliet een trainer te hebben gevonden die gestructureerd werkt, gebruik makend van het periodiseringmodel. Voetbaltechnisch en Teamtactisch heeft Richard veel ervaring opgedaan bij diverse Hoofdklassers.

Richard van Vliet : “Als eerste ben ik FC Driebergen dankbaar dat ik de kans krijg om het nieuwe voetbalseizoen hoofdtrainer te mogen zijn van deze mooie, grote voetbalvereniging, die op dit moment volop in beweging is. Als trainer vind ik het een enorme uitdaging om deze jonge, ambitieuze en talentvolle spelersgroep van FC Driebergen individueel en als team beter te maken. Wanneer we deze basis met elkaar kunnen leggen komen de sportieve prestaties vanzelf”.

FC Driebergen is op de goede weg. Dit seizoen is een nieuw kunstgras hoofdveld in gebruik genomen en in de 2e helft van dit jaar zal er een nieuwe multifunctionele accommodatie worden gebouwd. FC DRIEBERGEN is klaar voor de toekomst.

Namens het bestuur van  FC DRIEBERGEN
Peter Dingemans
Voorzitter