FC DRIEBERGEN tekent vijfjarige overeenkomst met UNICEF

FC DRIEBERGEN heeft een vijfjarige maatschappelijke overeenkomst getekend met UNICEF. Dat heeft het bestuur woensdagavond bekendgemaakt aan sponsors en media.

De komende vijf jaar zullen daarom alle spelers van FC DRIEBERGEN met het logo van UNICEF op de borst spelen.

Het bestuur van onze nieuwe voetbalvereniging wil de vereniging vanaf het begin af aan positief in het daglicht zetten en heeft daarom de shirtsponsoring aan UNICEF geschonken. Daarmee hoopt het bestuur ook Driebergen als dorp nog meer uitstraling te geven.

UNICEF hoopt op haar beurt nóg meer bekendheid op te doen en geld in te zamelen voor haar goede doelen. Dat gaat het in samenwerking doen met FC DRIEBERGEN door een nauwgezet activiteitenplan uit te voeren.

Het geld dat normaal wordt opgehaald met de shirtsponsoring wordt nu binnengehaald met een kledingfonds. Doormiddel van het aantrekken van zogenaamde ‘Founding Fathers’, een initiatief waardoor bedrijven en particulieren geld in onze vereniging kunnen stoppen, en een kleine verhoging van de contributie kan iedereen vijf jaar lang met een shirt en broek van de vereniging rondlopen. Elke team krijgt hiervoor een tas met kleding.

Op de Algemene Ledenvergadering van 20 juni wordt meer informatie gegeven over de huidige stand van zaken en de samenwerking met UNICEF. Hieronder vind je ook een informatiefolder waarin alles beschreven staat.

De foto’s onderaan zijn van Johan Prins.

Informatie FC DRIEBERGEN en UNICEF