FC Driebergen verlengt de samenwerking met Ton van Garderen als hoofdtrainer van de damesselectie

Thesio ICT Proffesionals

Voetbalvereniging FC Driebergen verlengt de samenwerking met Ton van Garderen als hoofdtrainer van de damesselectie.

Voorzitter van FC Driebergen Erik Zegwaart: “Er is een goede klik tussen de selectiespelers en de trainer en dat vertaalt zich ook in een positieve sfeer binnen en buiten het veld. Ton is een echte clubman met het hart op de goede plek. Voor de vereniging en selectie is continuïteit belangrijk. Daarom hebben we gekozen voor verlenging van 1 jaar, met een optie op nog een jaar”.

FC Driebergen is een voetbalvereniging waar steeds meer meisjes beginnen met voetbal. Dit proces is al een aantal jaren aan de gang en ontstaat ook meer doorstroming van de jeugd haar de selectie. Een volgende stap is dat meisjes ook de kans krijgen om scheidsrechter te worden. Dit wordt door de club gestimuleerd en is gratis voor de cursusdeelnemers. Een maand geleden een succesvol start gemaakt met Walking Voetbal voor senioren vanaf 60 jaar. Elke woensdag wordt dit gespeeld. Daarmee is FC Driebergen een echte voetbalvereniging voor jong en oud.

Ton van Garderen is blij met de verlenging: “We spelen dit seizoen goed, maar het kan nog veel beter. Het team bestaat uit enthousiaste en deels ook ervaren spelers. Er zijn enkele talentvolle jongere spelers die dit seizoen bij de selectie zijn gekomen en die beginnen steeds beter hun draai te vinden. Het uitbouwen van het meisjes & vrouwenvoetbal binnen FC Driebergen, zie ik ook als een mooi doel om samen met andere vrijwilligers verder aan te werken”.