FC Driebergen verliest oefenwedstrijd van jong Vitesse / AGOVV.

Donderdagavond hebben de beloften van Vitesse een oefenwedstrijd gespeeld in en tegen Driebergen. jong Vitesse / AGOVV kwam met een aantal bekende namen in de selectie naar Driebergen. Jeroen Drost, de Braziliaanse tweeling Alex en Anderson en doelman Marko Meerits waren van de partij.
Naast de gebruikelijke namen deden ook twee testspelers mee aan de kant van Vitesse. Een Amerikaan die de komende weken in Nederland te gast is en een speler van de Bataven uit Gendt.
Aan de kant van FC Driebergen ontbraken een aantal spelers, daarom startte trainer Bert van den Brom met een aantal wijzigingen in de basis. Ook gaf Bert een aantal jongens de kans om minuten te maken in het 1e elftal.
Het eerste halfuur was de wedstrijd vrij open en creëerden beide partijen enkele kansen. Na een halfuur spelen wist Vitesse twee keer doelman Michel van Bruggen te passeren. Na rust liep de score verder uit naar een uiteindelijke eindstand van 6-0 in het voordeel van de ploeg uit Arnhem.
De ploeg van Bert van de Brom is aanstaande zaterdag vrij en zal volgende week de competitie hervatten. Wel speelt het 2e elftal in Wijk bij Duurstede tegen CDW voor een plaats in de volgende ronde van de beker.