FC Driebergen verliest van Odysseus’91

In een gelijkopgaande wedstrijd tegen het Utrechtse Odysseus’91 heeft FC Driebergen de thuiswedstrijd met 1-2 verloren. Jammer, er had vooral de 2e helft meer ingezeten voor de thuisclub die stroef begon en het spel helemaal over liet aan de gevaarlijke spitsen van Odysseus’91. Moeilijk van de bal af te krijgen en gevaarlijk met hun schoten.

Daar tegen over kregen de spelers van FC Driebergen toch wel wat kleine mogelijkheden maar door te gehaast te werk te gaan mislukten er diverse pogingen. In de 23e minuut een uitstekende aanval ingezet door de hard werkende Jeffrey Veenendaal maar zag dat Kevin van Woudenberg die erg ongelukkig deze middag speelde deze kans missen. In de 34e minuut liep FC Driebergen tegen een achterstand aan door een goed ingeleide aanval en uitstekend afgerond door de al genoemde spits van Odysseus’91 en onhoudbaar voor doelman Michel van Bruggen 0-1.

De supporters hadden er een slecht gevoel bij maar hoopte wel dat de rust met deze stand bereikt zou worden maar zoals al gezegd dat gevoel kwam toch uit en in de 42e minuut scoorde de gasten uit een geweldige aanval en weer door de spits Vrielink de 0-2. Wat tevens de rust stand werd.

Een hele andere helft kwam er nu aan een aanvallender ingestelde thuisclub werd sterker en zette de verdediging van Odysseus ’91 onder druk en de ene na de andere hoekschop werd een feit maar gescoord werd er niet.

Eindelijk in de 75e minuut werd een terecht gegeven strafschop door de uitstekend leidende arbiter Klabbers door Thomas Meeles benut en de stand op 1-2 bracht. Trainer Raymond v/d Kort wisselde direct 2 spelers en gooide Paul van Hofwegen en Elmar van Doorn direct in de aanval om de 2-2 op het scorebord te krijgen maar wat men ook probeerde hij hing in de lucht maar het lukte niet. Zodoende werd het verdiende punt niet gehaald en was de teleurstelling groot na afloop.

Zaterdag as 3 oktober wederom een thuiswedstrijd nu de semi-derby FC Driebergen – DOSC Aanvang 15.00 uur