FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie (21 – 22 oktober)

Banner Dirk Makelaars

FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie (21 – 22 oktober)

In de herfstvakantie op 21 en 22 oktober is er het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Tijdens het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie is het thema: FIFA 22. Schrijf snel in om uw kind in de herfstvakantie heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen!

 

Het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie
Het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie is het leukste voetbalkamp van Driebergen en omgeving. Het is het voetbalkamp waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens het FC Driebergen Voetbalkamp dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

Thema: FIFA 22
Het FC Driebergen Voetbalkamp is sowieso meer dan voetbal. Tijdens het voetbalkamp maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie is het thema dit keer: FIFA 22.

Vroegboekprijs € 89,- voor 2 dagen bij inschrijving tot 30 september
Als u uw kind inschrijft voor 30 september voor het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie dan profiteert u van de vroegboekprijs van € 89,-. Na 30 september 2021 geldt de reguliere prijs van € 99,- voor 2 dagen.

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

We verwelkomen uw kind graag op 21 oktober bij het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie! Tot dan!