FC Driebergen voetbalkamp in de herfstvakantie

Banner Dirk Makelaars

Op 27 & 28 oktober is er wederom een FC Driebergen Voetbalkamp, schrijf uw kind in voor 30 september om te profiteren van de vroegboekprijs van € 95,- voor 2 dagen. Het FC Driebergen Voetbalkamp is voor alle kinderen van 4 tot en met 13 jaar, ook als je geen lid bent van FC Driebergen ben je van harte welkom.

Thema: FIFA 23!
Het thema van deze editie is FIFA 23! De kinderen zullen samen met hun teamgenoten FIFA kaarten moeten verdienen van hun favoriete spelers, om er vervolgens een eigen FIFA Ultimate team mee samen te stellen! Hoe gaaf is dat?! Welke speler hoop jij in je eigen team te mogen verwelkomen? Kylian Mbappé? Virgil van Dijk? Of toch liever Lionel Messi? De icons zullen ook dit jaar niet ontbreken! Als je dit niet wilt missen, schrijf je dan nu snel in!

Meer zien? Houd onze socials in de gaten voor te gekke beelden van de FIFA 22 editie van vorig jaar!

Vroegboekprijs € 95,- voor 2 dagen bij inschrijving tot en met 30 september
Als u uw kind voor 30 september inschrijft voor het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie dan profiteert u van de vroegboekprijs van € 95,-. Na 30 september 2022 geldt de reguliere prijs van € 105,- voor 2 dagen.

Ledenkorting van € 10,-
Voor de leden van FC Driebergen is er een speciale kortingscode die kan worden gebruikt bij het inschrijven: driebergen10. Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

We verwelkomen uw kind graag op 27 oktober bij het FC Driebergen Voetbalkamp in de herfstvakantie! Tot dan!