FC Driebergen voetbalkamp in de meivakantie

Banner Dirk Makelaars

Profiteer nog 1 week van de vroegboekprijs voor het FC Driebergen voetbalkamp in de meivakantie!

FC Driebergen voetbalkamp in de meivakantie op 4 en 5 mei 2023

Het eerstvolgende FC Driebergen Voetbalkamp staat op het programma in de meivakantie. Dit kamp zal plaatsvinden op maandag 4 en 5 mei 2023. Hoe gaaf is dat?! Als je dit niet wilt missen, schrijf je dan nu snel in!

Thema: Champions League

Traditiegetrouw wordt de knock-out fase van dit miljoenenbal afgewerkt in de maand mei, met als hoogtepunt de finale die gespeeld zal worden op 10 juni in Istanbul. Om echt tot de beste spelers van de Champions League te behoren moet je als voetballer ontzettend goed zijn! Tijdens dit voetbalkamp gaan we de kinderen allerlei dingen leren waardoor ze een betere voetballer worden. Op die manier zullen ze worden klaargestoomd voor het echte werk: de Champions League.

Vroegboekprijs €95,- voor 2 dagen bij inschrijving tot en met 31 maart 2023

U kunt nog tot en met 31 maart profiteren van de vroegboekprijs van €95,- voor FC Driebergen Voetbalkamp in de meivakantie! Na 31 maart geldt de reguliere prijs van €105,-. 

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link. Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com. We verwelkomen uw kind graag op 4 en 5 mei 2023 voor het FC Driebergen Voetbalkamp in de meivakantie!

Met vriendelijke groet,

Team Ubuntu Sport