FC Driebergen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie op 3 en 4 maart

Glaspunt Driebergen

In de voorjaarsvakantie op 3 en 4 maart is er het FC Driebergen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Tijdens het FC Driebergen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie is het thema: Olympische Winterpelen. Helaas was het in de kerstvakantie door de corona maatregelen niet mogelijk maar deze keer hopen we wel weer gebruik te kunnen maken van de sporthal! Het FC Driebergen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie zal dus zowel binnen als buiten plaatsvinden! Schrijf snel in om uw kind in de voorjaarsvakantie heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen! Voor de leden van FC Driebergen is er een ledenkorting van € 10,- bij gebruik van de volgende kortingscode : driebergen10.

Thema: Olympische Winterspelen
Het thema van het FC Driebergen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie is: ‘De Olympische Winterspelen’. De hele maand februari staat in het teken van de Olympische Winterspelen die worden gehouden in Peking. Tijdens het voetbalkamp zullen de kinderen kennis maken met allerlei disciplines die we kennen van de Olympische Winterspelen. Het voetbalkamp draait dus om meer dan alleen voetbal! Shorttrack, de biatlon en curling, het zal allemaal voorbij komen! Een groot landentoernooi, met de meest succesvolle landen van de Olympische Winterspelen, zal uiteraard niet ontbreken! Maar vergeet niet: meedoen is leuker dan winnen!

Vroegboekprijs € 105,- voor 2 dagen bij inschrijving tot 31 januari
Als u uw kind deze maand nog inschrijft voor het FC Driebergen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie dan profiteert u nog van de vroegboekprijs van € 105,-. Na 31 januari geldt de reguliere prijs van € 115,- voor 2 dagen.

€ 10,- ledenkorting FC Driebergen
Voor leden van FC Driebergen geldt er een korting van € 10,-. Om van de korting gebruik te maken dient u tijdens het inschrijven de kortingscode “driebergen10” te gebruiken.

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

We verwelkomen uw kind graag op 3 en 4 maart bij het FC Driebergen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie! Tot dan!