FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie (26 – 27 augustus)

Kapsalon Rob

Op 26 en 27 augustus is het FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie, schrijf uw kind in voor 31 juli, want tot 31 juli geldt er een vroegboekprijs. Het FC Driebergen Voetbalkamp is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

Het FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie

Het FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie is het leukste voetbalkamp van Driebergen en omgeving. Het is het voetbalkamp waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens het FC Driebergen Voetbalkamp dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

Thema: Pre-seasson

Het FC Driebergen Voetbalkamp is sowieso meer dan voetbal. Tijdens het voetbalkamp maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens het FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie is het thema dit keer: pre-season. Schrijf daarom snel in om uw kind fit en voorbereid aan het nieuwe seizoen te laten te beginnen en vooral om uw kind heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen!

Vroegboekprijs € 89,- voor 2 dagen bij inschrijving tot 31 juli

Als u uw kind inschrijft voor 31 juli voor het FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie dan profiteert u van de vroegboekprijs van € 89,-. Na 31 juli 2021 geldt de reguliere prijs van € 99,- voor 2 dagen.

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.

Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie 19 t/m 23 juli 

Overigens is er in het begin van de zomervakantie ook een Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie. Van 19 t/m 23 juli kunnen kinderen van 4 tot en met 14 deelnemen aan dit voetbalkamp.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

We verwelkomen uw kind graag op 26 augustus bij het FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie! Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Ubuntu Sport