FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie

Glaspunt Driebergen

18 en 19 augustus 2022
€105,-

Kom ook naar het leukste voetbalkamp van Driebergen in de zomervakantie!
Locatie: Sportpark de Woerd – De Woerd 3 in Driebergen-Rijsenburg
Voor wie: Alle kinderen van 6 t/m 13 jaar
Tijden: Donderdag 18 augustus van 09:00 tot 17:00. Vrijdag 19 augustus van 09:00 tot 16:00.

De reguliere prijs is € 105,- maar leden van FC Driebergen krijgen 10 euro korting! Leden van FC Driebergen kunnen bij het inschrijven gebruik maken van de kortingscode: driebergen10.

Online INSCHRIJVEN

Beste ouders/verzorgers,

In de zomervakantie staat weer het volgende FC Driebergen Voetbalkamp op het programma. Op 18 en 19 augustus gaan we de kinderen weer twee fantastische dagen bezorgen die volledig in het teken zullen staan van pre-season! Het FC Driebergen Voetbalkamp is meer dan voetbal. Tijdens het voetbalkamp maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Schrijf daarom snel in om uw kind fit en voorbereid aan het nieuwe seizoen te laten te beginnen en vooral om uw kind heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen!

Thema is pre-season!
Tijdens deze editie van het FC Driebergen Voetbalkamp staat het volgende thema centraal: pre-season! De voorbereiding op het nieuwe seizoen staat voor deur! Tijdens het voetbalkamp gaan we de kinderen dan ook voorbereiden en klaarstomen voor het nieuwe voetbalseizoen!! De kinderen gaan zichzelf testen op de verschillende facetten die belangrijk zijn bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder andere snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, techniek, spelinzicht en de samenwerking met anderen komen aan bod.

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via bovenstaande link.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

We verwelkomen uw kind graag op 18 en 19 augustus bij het FC Driebergen Voetbalkamp in de zomervakantie! Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Team Ubuntu Sport