Fc Driebergen VR2 winnen verdiend met 0-10

Na de nederlaag van vorige week werd er vandaag met goede moet naar Amersfoort afgereid om tegen VVZA VR1 te spelen. Door afwezigheid van Cheryl(stage),Sigrid(lichte knieblessure) en Sandra(langdurige enkelblessure) werden wij vandaag versterkt door VR1 speelsters: Irene, Rianne en Helen. Het was heerlijk weer voor de supporters om langs de lijn te staan. Met Sandra als Coach, Daan als trouwe grensrechter en Johan als trouwe supporter werd er getost. Aanvoerster Kaya kreeg als opdracht en volbracht deze ook de tos te winnen, zodat we van helft konden wisselen om met de zon in de rug de wedstrijd te beginnen. Na nog even aan de scheids te vragen of Laura met de pet op mocht voetballen kon de wedstrijd beginnen.

De wedstrijd begon met de opstelling: Amal op het goal, Lisette,Kaya, Lia en Sophie achterin, Denise,Femke en Maartje op het middenveld, Amy,Mees en Hennie voorin en Laura,Irene,Helen en Rianne als wissel. Het eerste doelpunt duurde even voordat die viel want het zag scheel van zwart-wit hoeveel VVZA speelsters achterin stonden. Na 18 minuten spelen maakte Amy daar de schitterde openingstreffer. Nog geen 3 minuten later volgde door dezelfde speelster de 2-0. Na 22 en een halve minuut werd er gewisseld. Laura werd gewisseld voor de net terugkerende Mees( Mees was weer eens op kamp geweest en het zal wel eens niet en had daar een hersenschudding opgelopen) Rianne voor Femke, Helen voor Denise en Irene voor Maartje. Het duurde niet lang na de wisseling dat Laura de 3-0 maakte Hennie de 4-0, Irene de 5-0 en de goedspelende Laura de 6-0.

Hoewel het de eerste helft al 10-0 had kunnen staan(als Laura bijvoorbeeld haar petje afdeed om de bal in het goal te koppen) gingen we met 6-0 de rust in. Voor de tweede helft offerde Amy zich op om in het goal te gaan staan en begonnen we de tweede helft met Kaya,Sophie,Lia en Lisette achterin, Denise, Femke,Maartje weer terug op het middenveld en Laura, Mees en Amal voorin met als wissels Rianne,Helen, Irene en Hennie. De tweede helft begon matig en door niet voldoende druk te zetten duurde het lang voordat het 7-0 werd. Na ruim een kwartier in de tweede helft werd door Amal de 7-0 gemaakt en dat werd ook wel tijd voor de supporters. Na 22 en een halve minuut werd er weer gewisseld; Rianne kwam er voor Kaya in, Helen voor Lia waardoor Maartje naar Links achter ging, Irene voor de niet helemaal fitte Femke en Hennie voor Sophie die een blaar op haar voet had waar ik nog nooit een blaar heb zien zitten. Na de wisseling was het weer lang wachten op het volgende doelpunt. Maartje gaf aan toch last te hebben waardoor Lia weer op haar oude vertrouwde plekje terug mocht keren. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd dachten we waarom ook niet en laten we Kaya eens in de spits zetten gezien Mees net terug is van een hersenschudding. Kaya maakte het waard en maakte bijna wel direct de 8-0. De laatste paar minuten was het even een Laura momentje die er nog even twee intikte waardoor de uitslag van de wedstrijd een mooie 10-0 verdiende overwinning was. Dames jullie hebben vandaag een leuke wedstrijd laten zien met veel samenspel, leuke 1-2tjes en elkaar doelpunten te gunnen. Irene,Helen en Rianne dankjewel voor het versterken van Vr2 vandaag! Volgende week zijn we vrij en die week erop 18 oktober spelen we om 13:30 thuis een bekerwedstrijd tegen SVL.