FC Driebergen wint weer van ’t Vliegdorp

van der Klift Kapsalon Driebergen

Na een oponthoud van 10 minuten over de spelerspassen kon de wedstrijd beginnen. Het eerste kwartier was voor het fel begonnen Vliegdorp, maar beide elftallen kregen kansen. Met 2 goede reddingen van keeper Michel van Bruggen, een kopkans van Elmar van Doorn en een buitenspelgoal van Vliegdorp blijft het echter 0-0. Beide elftallen moeten het hebben van hard werken en daardoor blijft het spel rommelig en worden er fouten gemaakt. In de 40ste minuut kan Paul van Hofwegen wel raak koppen uit een hoekschop. 1-0. Met een goede kans voor Pim van Amerongen en een prima pass van dezelfde speler komt de bal bij Pascal van Doorn. Met een goede schuiver gaat de bal in het doel. 2-0 Een heerlijke ruststand voor de FC-toeschouwers.

In het eerste kwartier van de tweede helft begint Vliegdorp weer fanatiek aan de wedstrijd en krijgt het 5 hoekschoppen. Hieruit geen resultaat of goals. Na een overtreding tegen Jelle Adema (geen geel) besluit de trainer Richard van Vliet te wisselen. Ismet Sahin komt voor Jeffrey Veenendaal. Kansen krijgt FC Driebergen wel, maar de bal verdwijnt niet in de goal. In de 75ste minuut gaat Pascal van Doorn geblesseerd van het veld en Thierrie Oversier is zijn vervanger. Ook Pim van Amerongen wordt vervangen door Wouter Meeles. Dan volgt een gelijke situatie als vorige week tegen Brederodes: In de 83ste minuut komt de bal keurig bij Thierrie Oversier en deze schiet de bal beheerst in het doel. 3-0 op het scorebord! Vliegdorp zet nog een keer aan en krijgt 3 vrije trappen. De bal belandt in het strafschopgebied en dan is het raak voor het Vliegdorp. 3-1. Wel nog een vervelende blessure voor Vliegdorpspeler Mazlum Arslan en een gele kaart in de 90ste minuut voor ’t Vliegdorp. Zo eindigt de wedstrijd niet leuk en is FC Driebergen opgeklommen naar de 6de plaats in klasse 3D.

Volgende wedstrijd: 21 feb 2014 om 14.30 de uitwedstrijd tegen De Valleivogels.