FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen gaat weer beginnen

Paul Brink Advies

Op zondagochtend 26 september start de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen weer voor alle kinderen van 7 t/m 13 jaar, die gemotiveerd zijn hun voetbal skills te verbeteren. Tijdens de serie trainingen wordt volgens een inspirerend programma gewerkt aan het verbeteren van techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijgen kinderen nog meer plezier in voetbal én kunnen ze beter presenteren.

De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van een trainer van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van FC Driebergen die worden opgeleid, talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden en assistent-trainers van de FC Utrecht Academie.

De FC Utrecht Voetbalschool is voor alle jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar en start op 26 september. Je kunt overigens altijd starten met je eerste training, ook na 26 september. De kosten bedragen € 15,- per training, exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte FC Utrecht Voetbalschool trainingstenue van € 30,-.

Deze serie van de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen eindigt op zondagochtend 12 december. Waarschijnlijk gaan we in januari weer verder en starten we dan weer op 23 januari 2022. Kijk op de website voor alle data en meer informatie.

Schrijf nu in!

Wij hebben er nu alweer veel zin in en hopen jullie te mogen verwelkomen op zondagochtend 26 september!

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via: experience@fcutrecht.nl