FCD C2: voor elke afwezige 1 doelpunt‏

Autoservice Cor Duiveman

Een beetje vreemde kop maar als u het verslag leest gaat het kwartje vallen.

Vandaag stond voor onze C2 de altijd lastige uitwedstrijd in Culemborg tegen Vriendenschaar op het program. Afgelopen maandag melden 2 spelers al dat ze deze zaterdag er niet zouden zijn. Hele leuke schoolverplichtingen maar spijtig voor ons als team. Speler 3 moest een operatie aan zijn enkel ondergaan en speler 4 zat thuis met een hersenschudding. Onze keeper valt woensdagavond geblesseerd uit in een wedstrijd met en bij de C1 en de laatste krijgt een leuke uitnodiging voor een skiweekend. 6 Afmelders !!!! Dat hebben wij nog nooit meegemaakt.
Van Gaal zou er grijze haren van krijgen. Zoniet onze doortastende leider Michiel. Hij weet 3 spelers uit andere teams te organiseren en op de wedstrijddag nog een extra. Met hulp van de leider van de C1 wordt zelfs nog een speler uit de D1 toegevoegd aan de selectie.

Erg fijn dat we hulp krijgen van Pim,Youri,Sem, Syp en Stijn. We houden de moed erin maar toch begint en blijft de wedstrijd erg rommelig. We komen slecht tot samenspel en blijven onrustig. Gelukkig blijkt Joop wel scherp en op een mooi ingeschoten trap van Daan tikt Joop de bal beheerst binnen die even daarvoor door de keeper van Vriendenschaar was losgelaten. Dan hebben wij ruim 40 minuten de wedstrijd volledig in handen en lopen uit naar 0-4. Dan, door 2 foutjes, komt de tegenstander terug tot 2-4. En daar zijn ze dus, hetzelfde aantal goals als afwezige C2 spelers. Of we het erom doen. Tuurlijk , wij spelen met elke tegenstander en houden de koppositie vast maar kijken terug op een van onze mindere wedstrijden.

Hopelijk sluiten onze jongens snel weer aan en zijn we weer kompleet voor het sleutelduel , thuis tegen Sporting.

Dank nogmaals aan C1,C5 en D1. Stijn uit de D1 wordt benoemd tot man off the match.

Mick en Ernst