FCD F2 vergeet zichzelf te belonen!

Een punt gewonnen, of twee punten verloren? Dat was de vraag na afloop van Valleivogels F1- FCD F2. Want ondanks een groot veldoverwicht en een berg kansen wist FCD F2 pas kort voor het laatste fluitsignaal de in de eerste helft opgelopen achterstand te repareren: 1-1. Vriend en vijand waren het er na afloop over eens dat die uitslag een magere beloning was voor de blauw-witte brigade.

In de eerste helft waren de ploegen nog redelijk aan elkaar gewaagd. Weliswaar nam FCD F2 vanaf de aftrap het initiatief, maar was Valleivogels F1 via een enkele counter soms dreigend. En zo halverwege het eerste bedrijf namen de Scherpenzeelers zowaar de leiding, toen een inzet van een van de voorwaartsen van de thuisclub door een Driebergs been ongelukkig van richting werd veranderd: 1-0. Daarna was het tot aan het rustsignaal eenrichtingsverkeer richting het doel van Valleivogels F1, maar enkele grote mogelijkheden bleven onbenut.

Na de limonade speelde de wedstrijd zich nog maar op één helft af, die van Valleivogels F1. Onvermoeibaar zocht FCD F2 het vijandelijke doel, maar de paal, een onscherp vizier bij de Driebergse spitsen en de weergaloze doelman van de rood-witten stonden de gelijkmaker in de weg. Het leek wel of de bal er vandaag niet in wilde. Maar vlak voor tijd maakte spits Thom Tenthof zich goed los van zijn directe tegenstander, omspeelde de doelman en schoof de bal in het doel: 1-1! In de resterende tijd lukte het FCD F2 helaas niet om de winnende treffer aan te tekenen.

FCD F2 heeft vandaag een prima partij op de mat gelegd maar verzuimd om zichzelf te belonen, en pas op de valreep een punt uit de strijd gesleept. Allemaal prima geknokt. Dat belooft wat voor volgende week, als we Saestum F1 ontvangen. Tot dan!

IMG-20150926-WA0000

Scrimmage voor het doel van Valleivogels F1