FCD JO10-1 klopt Brederodes met 9-4

Van der Sluijs Auto's
Na twee weken geen wedstrijd vanwege de voorjaarsvakantie was het spannend of onze mannen weer scherp het veld op zouden komen. De wedstrijd begon nog voor 10u, om twee voor tien kreeg Bas de bal op de schoen en Naut verzilverde de prachtige voorzet. Even daarna schoot Naut een mooie voorzet van Lars in de touwen. Na een snoeihard schot op de lat van Lars, was hij een paar minuten later meer effectief: 3-0.
Daarna viel een tegendoelpunt, maar Tristen was meteen weer scherp: 4-1. Een wat mindere fase volgde, met een eigen doelpunt en goal tegen. Dat lieten onze mannen toch niet gebeuren, er moest gewonnen worden! Langs de lijn werd flink aangemoedigd en toen ging het gas er weer op, en met een prachtige diepe pass van Tristen op Lars kon Marnix scoren, 5-3.
Via een sublieme kopbal van Tristen (via z’n fontanelletje) na een door Lars genomen corner, werd het ook 6-3. Na nog een tegendoelpunt, waren onze jongens toch echt het sterkste team, want met nog 2 doelpunten van Bas en één van Lars, werd het uiteindelijk 9-4. Mooie uitslag! En wat werden er veel grote kansen onderschept door de verdigende acties van Abel en Geander, maar ook zeer zeker door de altijd scherpe keeper Milan!
Volgende week bij VVIJ in IJsselstein. Tot dan!