FCD komt net tekort tegen DOSC

van der Klift Kapsalon Driebergen

In een niet onaantrekkelijk duel tussen DOSC en FC Driebergen was het DOSC dat de verdiende winst pakte met 3-2. Al in de 1e minuut een grote kans voor DOSC maar het was keeper Michel van Bruggen die goed op zijn plaats stond. Maar ook aan de andere kant was het weer de ijverige Robin Notenboom die een kans miste.

Plots uit het niets een goede aanval richting Robin Notenboom die deze kans niet onbenut liet en FC Driebergen in de 13e minuut op voorsprong bracht 0-1.

Het werd iets steviger wat ook 2 gele kaarten opleverde voor Bjorn Geerding en Thomas Meeles die het komende duel geschorst zijn.

In de 44e minuut was het weer Robin Notenboom die de 0-2 op zijn schoen had maar jammerlijk faalde. De tegenaanval die daarop volgde werd noodlottig nog net voor de pauze scoorde de gevaarlijke spits van DOSC 1-1. Een domper om zo te gaan rusten.

De 2e helft begon niet sterk van FC Driebergen men liet zich terug dringen op eigen helft en speelde slordig en zo kon DOSC het spel dicteren wat ook de voorsprong opleverde in de 52e minuut 2-1.

Ook werd er nog een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd maar in de 64e minuut werd het toch 3-1 doordat de achterhoede volledig werd uitgespeeld. Na dit doelpunt kwamen bij beide teams de wissels die ook het verschil niet verder konden maken.

Wel kwam FC Driebergen nog in de 90e minuut op 3-2 maar hoe men ook nog hoopte op 3-3 en die kansen kwamen nog wel. Dan hadden de Driebergenaren wel een punt uit Den Dolder gestolen maar zover liet DOSC het niet komen. Het werd dus een verdiende overwinning voor DOSC van 3-2.

Zaterdag 22 april de thuiswedstrijd tegen SVM uit Maartensdijk aanvang 14.00 uur