FCD staakt (weer) niet mee!

Muta Sports
De vakbonden hebben op 30 en 31 januari de leerkrachten in het onderwijs opgeroepen om wederom twee dagen het werk neer te leggen. Op deze stakingsdagen zullen FC Driebergen en Ubuntu Sport kinderen ontvangen voor een tweedaagse voetbalclinic van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

FC Driebergen zal in samenwerking met Ubuntu Sport tijdens deze onderwijsstaking tweedaagse voetbalclinics aanbieden. De clinics zijn toegankelijk voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar oud, waar wij een zeer uitdagend en afwisselend voetbalprogramma afdraaien onder begeleiding van topcoaches.

Onze voetbalprogramma’s zijn gemaakt om kinderen van alle niveaus en leeftijden de uitdaging te bieden die zij nodig hebben.

Ook tijdens deze voetbalclinic zullen wij kinderen motiveren om te werken aan hun techniek, mentaliteit en teamspel. Vanuit onze vertrouwde basis helpt kinderen dit zich beter te ontwikkelen en uiteindelijk goed te presteren. We hebben er nu al zin in!

Afgelopen keer was er tot het laatste moment onduidelijkheid over het daadwerkelijk plaatsvinden van de stakingen. Daardoor kunnen kinderen alvast vrijblijvend aangemeld worden door via dit formulier. Hier kan je ook aangeven dat het om FC Driebergen gaat.

De kosten voor deze tweedaagse voetbalclinic bedragen €70,- p.p. (inclusief lunch). Voor elke 2e kind van een gezin geven wij €5 euro korting. Deelname voor slechts één dag bedraagt €40,-.

De betaling vindt plaats per betaalverzoek achteraf.

Enkele dagen voor aanvang van de voetbalclinic zal er nog een infomail verstuurd worden.

Voor vragen kan je mailen naar info@ubuntu-sport.com.