FCD verliest in blessuretijd

Drankenspecialist de Mol

FC Driebergen heeft zaterdag met 1-0 verloren in de uitwedstrijd in Maarssen tegen OSM’75 en deze stand werd pas bereikt in de 93e minuut. Een grote domper was het om toch nog 3 punten te verliezen tegen een beter OSM’75 die het wel verdiende maar als je zo lang de nul weet te houden vooral te danken aan het geweldige keepers werk van onze doelman Michel van Bruggen was het een grote teleurstelling.

Op een zeer slecht kunstgrasveld was het de thuisclub die direct het initiatief nam en met hun snelle spitsen gelijk voor gevaar zorgde voor de al genoemde doelman. Sporadisch was het FC Driebergen dat gevaarlijk werd, het was een mooie vrije trap van Jeffrey Veenendaal die net naast ging.

Na de vele kansen van OSM’75 was het toch FC Driebergen die in de 27 e minnut de grootste kans kreeg na een goed genomen vrije trap van Jelle Adema werd deze bal tegen de lat gekopt door Jeffrey Veenendaal.

De rust werd gehaald met een 0-0 stand waar de gasten dik tevreden over waren mede door de kansen die OSM’75 misten. Na de rust was Kevin van Woudenberg gewisseld voor Pim van Amerongen.

FC Driebergen werd iets gevaarlijker door dat er meer risico genomen werd om toch proberen een doelpunt te forceren. Maar daardoor werd ook OSM’75 gevaarlijker en het was wederom doelman Michel van Bruggen die zijn ploeg overeind hielp door diverse voortreffelijke reddingen.

Na gelang de tijd verstreek leek het steeds meer op een 0-0 te eindigen mede door het gebrek aan stootkracht van OSM’75 die te veel kansen onbenut liet.

Maar zoals zo vaak zat het venijn in de staart en scoorde OSM’75 in blessure tijd de 1-0 voor hun verdiend maar voor FC Driebergen die door hun wilskracht meer had verdiend minimaal 1 punt.

Zaterdag as 26 september aanvang 15.00 FC Driebergen Za1 – Odysseus Za1 sportpark De Woerd