Focus ’07 te sterk voor JO10-1

Schouten Bloemenshop

Zaterdag mochten we thuis aan de bak tegen Focus ’07 uit Culemborg, onder begeleiding van onze coaches Nico en Emiel.

We begonnen sterk. In de eerste minuten volgden er een aantal goede kansen voor FC Driebergen. Focus ’07 hield zich ook niet stil en koos de aanval. Ondanks dat we goed verdedigden viel er na tien minuten een doelpunt voor de tegenpartij. In de twaalfde minuut volgde het tweede doelpunt voor Focus’07. Kort hierna zorgde een corner voor Focus’17 voor de derde goal, 0-3.

Onze jongens waren niet van plan om het op te geven en hielden zich goed aan de opstelling. Zo konden ze hierna twee mooie goals intikken, 2-3.

De pauze gebruikten we om de opstelling opnieuw door te nemen en om met nieuwe energie de tweede helft te starten.

We begonnen gelijk goed waarbij Focus’07 het even moeilijk had. Maar ook Focus’07 staat goed te spelen en met een mooi schot maakten ze het vierde doelpunt in de tweede minuut.

FC Driebergen zat hierna volop in de aanval, ja ja we zagen een aantal gevaarlijke acties maar Focus’07 verdedigde sterk. Een doelpunt voor de jongens zat er jammer genoeg net niet in. Het spel liep geleidelijk verder met een paar goede acties op het middenveld van de tegenstander. Na een aantal aanvallende acties van Focus’07, vielen nog twee doelpunten, 2-6.

Volgende week mogen we weer thuis spelen tegen Buitenboys sc., nieuwe ronde nieuwe kansen!