De kampioenswedstrijd

Van der Sluijs Auto's

Onze dames zijn altijd extra gemotiveerd om de meiden van CDW in te pakken. We begonnen sterk en waren ook de eerst helft duidelijk beter, alleen vergaten dat om te zetten in doelpunten. Uit 2 dode spelmomenten kregen we de goals tegen. Een corner en een vrije trap, die er overigens best goed in ging, was geen houden aan.

Toch kwamen we goed terug, Ruan scoorde een mooie aansluitingstreffer. Ons veldspel was bij vlagen briljant. Zoals een van de ouders opmerkte, “ ze kunnen elkaar makkelijk vinden met soms heel goed tikwerk.” We gingen vol voor de gelijkmaker, maar kwamen ongelukkig op 3 -1 en dat was de spreekwoordelijke nekslag.

In de 2e helft was er nog even hoop na een mooie actie tussen van Louwrien en Esmee, maar helaas zonder de verdiende goal. We spelen 1e klasse en stonden op de 2e plek, na dit verlies zakken we naar de 5e. Maar zoals Philip Cocu al zei als we alles winnen……….

Komende weken zijn we vrij en gaan we onze vrienden van het 2e graag aanmoedigen a.s. Zaterdag thuis, de topper tegen Houten om 12.00u.

Wij spelen nog 3 wedstrijden, 2 maal thuis 12 mei om 11.30 tegen Hooglanderveen en 26 mei om 12.00u. jawel tegen… IJsselmeervogels. Kom ons aanmoedigen….

Met de trainers Daaf en Erik hebben we de dames naar een goed niveau gebracht en dankzij onze team managers Eva en Wilma hebben we altijd een goed georganiseerde agenda met een uitstekende mix tussen hard werken voor elkaar en zeker genoeg humor. Dat was duidelijk zichtbaar tijdens ons team uitje, deels gesponsord door Aqua moves van Eva Boer, waar we heerlijk hebben gegeten en daarna laser gamen.

We waren ook blij met de aanwezigheid van onze clubfotograaf Johan Prins. Hij heeft onze toppers weer vastgelegd op de gevoelige plaat. Dank je Johan, was top.

Met de vraag wat is toch jullie motto, kunnen we het beste antwoorden: Als de sfeer goed is heb je alles voor elkaar over. En onze sfeer is goed, vraag maar aan: Bel, Zahra, Lotte, Laura, Esmee, Louwrien, Indy, Puck, Justine, Pauline, Sterre, Marije, Hinne, Ruan, Eva, Rianne, Anniek, Zoe en jilles.

Groeten van een enthousiaste Coach Erik..