Fusienieuws

Banner Dirk Makelaars

Na een zeer drukke vergader week zijn we weer een stapje dichter bij de realisatie van de F.C Driebergen gekomen.

Na diverse presentaties van kleding leveranciers moest de moeilijke  keuze gemaakt worden wie de  kleding gaat leveren. Er moest een beslissing genomen worden vanwege de levertijd. Komende week kunnen we bekend maken wie het is geworden, eerst moeten de afgevallen leveranciers ingelicht worden.

Op de A.L.V van CDN hebben de leden toestemming gegeven om de statuten te wijzigen en CDN  te veranderen in F.C Driebergen. Deze stap was nodig om ons te kunnen inschrijven als nieuwe vereniging bij de K.N.V.B. Op de eerste A.L.V van de F.C Driebergen medio juni  zal een bestuur gekozen worden en zullen de statuten door de leden van de nieuwe vereniging goedgekeurd moeten worden.

Komende week gaan alle benodigde formulieren naar de K.N.V.B. Nu gaan we ons bezig houden met de kandidaat stelling van bestuursleden, een overzicht maken  met vrijwilligers. Op 11 mei zullen de vereniging-scheidsrechters voor de eerste maal  bijeen komen. Medio mei zullen ook de elftal indelingen bekend worden voor de jeugd.

Ook zal bekeken worden of al het fusienieuws via de nieuwe F.C Driebergen site bekend gemaakt kan worden om onvolledigheid  te voorkomen.