G-VOETBAL JUNIOREN – DOE JE MEE?

Thesio ICT Proffesionals

GEEN AANSLUITING BIJ REGULIER VOETBAL? Bijvoorbeeld vanwege een (lichte) beperking of omdat je de taal niet spreekt? Ben je tussen de 8 en 18 jaar? Kom dan bij ons voetballen!

VOETBAL OM VAN TE HOUDEN. G-voetballers zijn voetballers om van te houden. Met hun niet-aflatende enthousiasme, positiviteit en sportiviteit zijn ze een verrijking voor elke vereniging. G-voetballers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het voetbal. FC Driebergen heeft dan ook al een groot Senioren team en gaat nu starten met een G-team voor Junioren.

NIEUWE LEDEN WELKOM! Met behulp van het bestuur van FC Driebergen is een aantal enthousiaste ouders en vrijwilligers gestart met G-Voetbal voor Junioren. Gestart wordt met één training in de week, bij een groeiend ledenaantal en animo is competitie op termijn een ambitie.

HOE WERKT HET? Als je je aanmeldt, plannen we een intakegesprek om wederzijds kennis te maken. Na aanmelding volgt vanuit beide kanten een ‘proefperiode’ van drie trainingen en als beide partijen tevreden zijn, wordt de aanmelding definitief.

De basis van onze opzet is: puur plezier en actief bezig zijn!

Meld je aan via g-junioren@fcdriebergen.nl

Organisatie en trainers Derk, Femke, Paul